plastikk Napisano 20 Listopada 2011 Share Napisano 20 Listopada 2011 Oglądając sobotnie ''Było nie minęło'' aż mi pikawka mocniej zabiła na wieść o wykopaniu kadłuba Renówki... Szybki skok do szafencji i wytachałem starego Matchboxa/ten z zestawu z Char B1 Bis/ Wyszło coś takiego - wieża hexagonalna/działko Puteaux - od RPM w 1/72/kalki różne.Dorobiona rownież skrzynka narzędziowa .Malowanie całkowite s/f [niepoparte fotką]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 20 Listopada 2011 Share Napisano 20 Listopada 2011 Za mocno usyfiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piwnicowy Szczur Napisano 22 Listopada 2011 Share Napisano 22 Listopada 2011 usyfienie to podztawa, (a ten program też oglądam ,jeszcze ani razu go nie przegapiłem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi