Beba Napisano 21 Listopada 2011 Share Napisano 21 Listopada 2011 Witam. Mam do was takie szybkie pytanie. Czy można kłaść olejny lakier matowy z Model mastera na model malowany farbami akrylowymi z Tamai i pokrytym sidoluxem pod kalki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mackozbogdanca Napisano 21 Listopada 2011 Share Napisano 21 Listopada 2011 Ja go stosuje na akryle gunze i nic się nie dzieje więc wydaje mi się, że na tamce też się nic nie stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beba Napisano 21 Listopada 2011 Autor Share Napisano 21 Listopada 2011 a czym później przedmu:bip:esz aerograf, bo nigdy nie lałem do niego olejnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mackozbogdanca Napisano 21 Listopada 2011 Share Napisano 21 Listopada 2011 Używam takiego przemysłowego środka, który stosuje się do oczyszczania pistoletów lakierniczych do natrysku HVLP, którym to maluje się drewniane okna w zakładach produkcyjnych. Generalnie jest on bardzo podobny może trochę silniejszy od zmywacza wamodu, zapach ma nawet podobny. Więc jeżeli masz pod ręką wamodowski specyfik to śmiało możesz go zastosować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi