AdrianW Napisano 25 Listopada 2011 Share Napisano 25 Listopada 2011 Witam Czy znacie sposób na usunięcie lakieru akrylowego vallejo z owiewki kabiny? Spieprzyłem właśnie model takim lakierem,bo sądziłem że jest przeźroczysty po wyschnięciu(tak powinno chyba być?) Efektem jest zmatowiała szyba kabiny przez co nie widać praktycznie wnętrza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klondike Napisano 25 Listopada 2011 Share Napisano 25 Listopada 2011 Zmywacz do Sidoluxu,ew.ścięty kawałek twardego drewienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 25 Listopada 2011 Share Napisano 25 Listopada 2011 Zmywacz do sidoluxu - cleanlux, a pózniej kąpiel w sido. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 25 Listopada 2011 Autor Share Napisano 25 Listopada 2011 Dzięki,pomógł czysty spirytus ! Jestem głównie modelarzem kartonowym,stąd więc te dziecinne wpadki z modelem - w plastikach stosuje się trochę inne metody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi