fazzi Napisano 26 Listopada 2011 Share Napisano 26 Listopada 2011 Witam wszystkich . Przedstawiam wam mój kolejny model. Niestety, trzecia klasa gimnazjum powoduje ,że mam coraz mniej czasu na hobby, ale mimo to jakoś daje radę . Co do modelu: jest to model firmy UM, figurki to Italeri, z różnymi przeszczepami.Kamuflaż na bluzie czołgisty to takie pół sci fi ;o) Podstawka: pierwsza w mojej karierze, mam na dzieje że nie jest aż taka zła. Pierwszy raz na modelu bawiłem się olejami i pigmentami. Z efektu jestem całkiem zadowolony, ale ocene pozostawiam Wam Przepraszam za jakość zdjęć, wiem że mogły by być trochę lepsze pozdrawiam Fazzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 28 Listopada 2011 Share Napisano 28 Listopada 2011 Oczywiście - nie podoba mi się "błoto" na układzie jezdnym. Wygląda jak czarny smar lub rozdrobniony, przyklejony węgiel. Zdjęcia trochę "monotematyczne" - widzimy model głównie od góry. I ta podstawka trochę chyba za ciasna. pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi