matek38 Napisano 7 Grudnia 2011 Share Napisano 7 Grudnia 2011 Witam. Od razu przepraszam ale nie wiedziałem co mam zrobić. Sens w tym że już zrobiłem temat z tym modelem tylko że zdjęcia nie były za dobre. Więc postanowiłem zrobić 2 temat. Ale do rzeczy. Był to mój 2 model robiony na poważnie. Zdjęcia myśle że zrobiłem lepsze niż we wcześniejszym temacie. Proszę o podpowiedzi co robić a czego nie robić przy kolejnych modelach. Tylko bez jakiejś strasznej krytyki żebym nie stracił zapału. Oto model. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 7 Grudnia 2011 Share Napisano 7 Grudnia 2011 Powiadasz 2 model? to masz talent! Musisz się tylko nauczyć cierpliwości przy klejeniu co się przekłada na dokładność i będzie super. Ale spoko to przychodzi z czasem . Piję do 5 fotki od góry. Koszmarnie krzywo sklejone zawieszenie. Za to malowanie jak na 2 model super. Trzymaj tak dalej i bez pośpiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matek38 Napisano 7 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2011 Jeśli chodzi o to zawieszczenie to właśnie teraz zobaczyłem ze mi sie urwało. Tak to jest mój 2 model robiony na poważnie. Wcześniej robilem modele ale to takie samoloty za10 zl, bez malowania i sklejane w 1 dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 7 Grudnia 2011 Share Napisano 7 Grudnia 2011 Bardzo drażnią te białe smugi. Co to jest?? Suchy pędzel?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matek38 Napisano 7 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2011 To miał być filtr. Kolega podpowiedział żeby nałożyć pastele olejne i potem terpentyna rozsmarować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gargamel Napisano 8 Grudnia 2011 Share Napisano 8 Grudnia 2011 Według mnie model sklejony po prostu świetnie. Nie wierze, że to twój 2 model. Masz duże umiejętności w sklejaniu. Masz talent! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matek38 Napisano 8 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2011 wstawie jeszcze mój 1 model tylko że jest z dioramką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Grudnia 2011 Share Napisano 8 Grudnia 2011 Fajny spróbuj jeszcze złapać to zawieszenie może kropelką tak od wewnątrz żeby nie było widać, zresztą jeśli Ci się podoba to zostaw jak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi