Wojtek Tul Napisano 10 Czerwca 2007 Share Napisano 10 Czerwca 2007 A o to i fotki modelu model już dosyć dawno sklejony: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 12 Czerwca 2007 Share Napisano 12 Czerwca 2007 Ten zestawik ma sporo niedociągnięć, ale całość robi wrażenie. Szczególnie ta ogromna ilość "gadżetów" w kabinie i dodatki typu wiaderko, miotła i takie inne... Tylko z tego koca na ładunku bym zrezygnował, albo zastąpił go czymś innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raddosnyy Napisano 12 Czerwca 2007 Share Napisano 12 Czerwca 2007 Witam;) Czy ten model nie był czasem wystawiany w Będzinie?? Alez oczywiście ze tak:P Osobiscie bardzo mi sie podoba i nie mam zastrzezeń;) Oby tak dalej. pozdrawiam cya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 12 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2007 Elefantes to jest pokrowiec, ktory zastawia ładunek. Bo nie zakryty ładunek to cena mandatu 5000 zł. P.s zawsze można ściągnąć tak jak na drugiej fotce co nie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 12 Czerwca 2007 Share Napisano 12 Czerwca 2007 Jak dla mnie sam ciągnik troche za bardzo przebajerzony. Wygląda jak drzewko bożonarodzeniowe w centrum miasta. Ale to kwestia gustu jak kto robi model a o tym się nie dyskutuje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 12 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2007 I oto chodzilo mi Paffko, to jest świecąca choinka ja takie lubie a ubogich to nie zabardzo, ale też tir. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 12 Czerwca 2007 Share Napisano 12 Czerwca 2007 Wojtek i bardzo dobrze że Ci się podoba, bo właśnie o to chodzi. Model ma sie najbardziej podobać temu co go wykonuje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam-m- Napisano 5 Lutego 2008 Share Napisano 5 Lutego 2008 WOW WOW WOW WOW piękny model super jest ładunek i volvo i wszystko jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 8 Lutego 2008 Autor Share Napisano 8 Lutego 2008 Dziękis Adam-m- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad1 Napisano 11 Lutego 2008 Share Napisano 11 Lutego 2008 Ładniutki mi się podoba a naprawdę można taki mandat zapłacić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 12 Lutego 2008 Share Napisano 12 Lutego 2008 (edytowane) Mandat? niby za co pierwsze słyszę; przy ładunkach sypkich owszem trzeba mieć zakrytą skrzynie jakimś brezentem albo czymś a przy rzeczach typu deski, rury jakieś tam pierdoły co nie są sypkie wystarczą flaszencugi. Wykonanie zaj...ste podoba mi się to autko ale jest jeden problem, drzwi uchylone przy podwindowanej kabinie natychmiast by opadły na dół... Zrób je albo całkowicie otwarte albo zamknięte. A też jeżeli ładunek niewystaje poza obrys pojazdu i nieprzekracza skrajni to te tablice z tyłu naczepy są niepotrzebnie rozłożone na boki. Edytowane 13 Lutego 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwir3k Napisano 12 Lutego 2008 Share Napisano 12 Lutego 2008 Co do krycia ładunku to mandatu może i by nie dostał, ale ciekawe jaki odbiorca chciałbym zamoczone drewno :P Ładunek typu bloczek kamienny czy coś to ok, ale drewno to chyba raczej nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanek5 Napisano 18 Lipca 2009 Share Napisano 18 Lipca 2009 nakrywać trzeba jedynie ładunki sypkie.. a kwota mandatu za brak nakrycia wynosi 150 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi