RH Napisano 14 Grudnia 2011 Share Napisano 14 Grudnia 2011 UF!!! ..tak to znowu ja Już na wstępie za was się zapytam .."kiedy ty spisz".. No ale dość żarto,teraz już na poważnie .Kolejny model ze stajni "Tenzana" tenzan@op.pl Tym razem jest to wersja Gabriela PVIII ,która była w projektach konstruktorów ,lecz nie doczekała sie prototypu,z stąd istnieje tu (przynajmniej ja tak uważam ) pełna dowolność wykonania . Ja postanowiłem go wykonać ,jako prototyp w trakcie realizacji to znaczy nie pomalowany ,bez oslon na kolach i ze zdjętym okapowaniem silnika(myślę ze warto było go tak wyeksponować bo z osłonami nic praktycznie nie widać ,a warto pokazać ten misternie wykonany silniczek). No dosyć ględzenia.model pozostawiam do akceptacji forumowiczów.Już na zapas powiem ze rację będą mieli Ci za jaki Ci przeciw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinS Napisano 15 Grudnia 2011 Share Napisano 15 Grudnia 2011 To ja jestem ZA! Ta konstrukcja przypomina mi legendarny model latajacy Wicherek(starszaki wiedza, mlodsi zgoogluja) Szedl w kazdej konfiguracji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 15 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2011 To ja jestem ZA!Ta konstrukcja przypomina mi legendarny model latajacy Wicherek(starszaki wiedza, mlodsi zgoogluja) Szedl w kazdej konfiguracji:) Oj tak pamiętam ,model nieśmiertelny ,Jak na owe czasy to taki kryzysowy bo konstrukcji sklejkowo- listewkowy,z akcentem papieru pakowego "dakron ,naciąganym ,mocząc w wodzie .Przyznam że mimo tego że to tylko listewka i sklejka to też trzeba było się nachodzić aby to kupić :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi