Maciej Napisano 18 Grudnia 2011 Share Napisano 18 Grudnia 2011 Witam! Buszując w necie można znaleźć ciekawe zdjęcia, czesem prawdziwe perełki. Dziś taką trafiłem i zamieszczam poniżej. Wszystkim chcącym podzieliś się własnymi zbiorami proponuję to samo. Pozdrawiam, Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robo Napisano 8 Stycznia 2012 Share Napisano 8 Stycznia 2012 ...swietna fota Macieju czy był jakis opis do tego wydarzenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Napisano 13 Lutego 2012 Autor Share Napisano 13 Lutego 2012 Niepamiętam, niestety. Wygląda mi to Singapur ale musiałbym trochę poszukać by móc to opisać. Tu mam jeszcze dwie inne fotki z tego samego miejsca, tym razem większa eskadra cumuje, w tym HMS "Hood" i HMS "Repulse" Pozdrawiam, Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robo Napisano 12 Stycznia 2013 Share Napisano 12 Stycznia 2013 ...mi to wyglada na rajd dookoła swiata z lat dwudziestych kiedy to,Hood i Repulse wraz z krazownikami wybrały sie w rejs po portach brytyjskiego dominium. A ten krążownik z przodu być może, to jeden z naszych pózniejszych okretow - Dragon lub Dannae[Conrad] !? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 17 Stycznia 2013 Share Napisano 17 Stycznia 2013 szkoda,że nikt nie kontynuuje tego tematu.Dorzucam coś od siebie : Tak na marginesie to HMS Hood circa 1922 r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robo Napisano 19 Stycznia 2013 Share Napisano 19 Stycznia 2013 ...piekna fota Witku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi