WilkU Napisano 24 Grudnia 2011 Share Napisano 24 Grudnia 2011 W jakim zestawie znajdują się zapasowe zbiorniki ah-64 w skali 1:48. Szukałem ich, ale na nic. Może wy wiecie jak je zdobyć. (jeśli ktoś je ma, to chętnie odkupie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 24 Grudnia 2011 Share Napisano 24 Grudnia 2011 Zestaw do konwersji z tymi zbiornikami: http://www.cybermodeler.com/hobby/details/isra/detail_isra_48012.shtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilkU Napisano 24 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2011 50$?? chyba na razie podziękuje. Może maci pomysł jak samemu zrobić ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 24 Grudnia 2011 Share Napisano 24 Grudnia 2011 Jezeli chodzi o skale 1:48 to te same zbiorniki sa uzywane w Blackhawkach, wiec moze ktos ma niewykorzystane z jakiegos zestawu. Jakbys budowal w 1:35 albo 1:32 to ja mam akurat dwa wiec moge podeslac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 24 Grudnia 2011 Share Napisano 24 Grudnia 2011 Jakie sa wymiary tych zbiornikow moze cos sie da dopasowac od innych modeli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 24 Grudnia 2011 Share Napisano 24 Grudnia 2011 Wedlug zrodel to w skali 1:32: Here's what you need. Scale 1 / 32 tanks are 14.76 cm long. diameter 2.1 cm. The rear wings are wide, 2.07 cm. Note that Apache is normally installed on the U.S. only tank left, this is because in some cases, Hellfire missiles launched from the pier left inside can damage the tail rotor. I can provide detailed information of how to make the tanks with the correct curves. Just ask. Good model. Excuse the bad English ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi