Shilka (Robert T.) Posted June 14, 2007 Share Posted June 14, 2007 (edited) Witam Ostatnio w sklapach pojawił sie nowy model czołgu KV-1 tym razem z f-my Zvazda. Przypuszczalnie wielu z was sie zastanawia jak wygladają wypraski tego czołgu. Oto link do in-box-a. http://www.dishmodels.ru/gshow.htm?p=2492 Edited June 15, 2007 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paffko Posted June 14, 2007 Share Posted June 14, 2007 Chyba Zvezda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patryq Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Zajrzałem na link od Roberta i model wydał mi się dziwnie znajomy. Widziałem go na fotkach z wystawy modelarskiej. Charakterystyczne kalki. Ale teraz zauważyłem datę posta. A co do KV niedawno wyszedł KV1 Italerki i pokusiłem się o niego ze względu na cenę i na potrzebę manekina do nauki "malarstwa". Minusem italerowskiego jest to ze nie ma ogniw a te paski gumowe nie chcą sie trzymać a próbowałem kilku klei. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts