Shilka (Robert T.) Napisano 14 Czerwca 2007 Share Napisano 14 Czerwca 2007 (edytowane) Witam Ostatnio w sklapach pojawił sie nowy model czołgu KV-1 tym razem z f-my Zvazda. Przypuszczalnie wielu z was sie zastanawia jak wygladają wypraski tego czołgu. Oto link do in-box-a. http://www.dishmodels.ru/gshow.htm?p=2492 Edytowane 15 Czerwca 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 14 Czerwca 2007 Share Napisano 14 Czerwca 2007 Chyba Zvezda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryq Napisano 27 Września 2007 Share Napisano 27 Września 2007 Zajrzałem na link od Roberta i model wydał mi się dziwnie znajomy. Widziałem go na fotkach z wystawy modelarskiej. Charakterystyczne kalki. Ale teraz zauważyłem datę posta. A co do KV niedawno wyszedł KV1 Italerki i pokusiłem się o niego ze względu na cenę i na potrzebę manekina do nauki "malarstwa". Minusem italerowskiego jest to ze nie ma ogniw a te paski gumowe nie chcą sie trzymać a próbowałem kilku klei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi