Messer Napisano 30 Grudnia 2011 Share Napisano 30 Grudnia 2011 Witam, Pomęczę was innym modelem - tym razem dla siebie, a więc na spokojnie i uwzględnieniem waszych rad i sugestii. Nie ukrywam że na nie właśnie liczę, bo to co wiem o iskrze, to prawie nic - jedynie to co ze zdjęć. Nie wiem jeszcze w jakim malowaniu będzie. Zestaw wyjściowy to "Indian Air Force" kupiony dla 4 różnych wersji kalkomanii - których nie było w środku ( mimo iż jest napisane na pudełku że są... ) I tu pytanie - to normalne, czy reklamować ? A teraz in-box: Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 30 Grudnia 2011 Share Napisano 30 Grudnia 2011 Niestety nie odpowiem ci na pytanie a i przy budowie bo niewiele wiem o tym samolocie i nigdy go nie kleiłem, ale życzę powodzenia, a przede wszystkim czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1323 Napisano 30 Grudnia 2011 Share Napisano 30 Grudnia 2011 Miałem kiedyś bardzo podobny przypadek z MC, tyle, że chodziło o ich PZL-11 K.O.P Zadzwoniłem, opisałem dokładnie problem i przysłano mi w liscie brakujący kartonik. Tyle, że podejrzewam, że będziesz zmuszony poczekać bo okres swiateczno-noworoczny nie słuzy przesyłkom, nawet listom Będę stałym kibicem relacji, a może w końcu i swoją założę...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 30 Grudnia 2011 Share Napisano 30 Grudnia 2011 Faktura plastiku jak skórka starej pomarańczy, wszystkie nowe iskry z mastercraftu tak mają. Z reklamacją moim zdaniem szkoda czasu, lepiej kupić za dyszkę drugi zestaw - będziesz miał kalki i może trafi się bardziej przejrzysta owiewka. Ale jeżeli zależny Ci na kalkach to możesz napisać do firmy, dosyłają kalki tylko trzeba trochę poczekać. A czas ucieka zostały dwa miesiące. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 30 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2011 Jeżeli chodzi o kalki - też myślę że rozwiązanie o kupnie drugiej będzie najlepsze. Oszklenie postaram się zrobić metoda vacu. Co do kolorystyki - podoba mi się indian, ale jednak szachownica i kamo jest bardziej kuszące. Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 Jakieś postępy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi