B@RT3K Napisano 31 Grudnia 2011 Share Napisano 31 Grudnia 2011 Witam, Prezentuje wam mój nowy ulepek który ma stanąć w przyszłości na dioramie. Nie będę się rozpisywał bo nie ma po co , jak zwykle malowany pactrami, vallejo jak również pigmenty Vallejo. Niestety znów zmuszam was do patrzenia na okropne zdjęcia , a co gorsza nie oddające ani ciut prawdziwego wyglądu modelu, uwieżcie mi wygląda znacznie lepiej Niedosyć tego wszystkiego to kalki siadły tak fatalnie że aż chce się płakać Ale nie ma się co załamywać może na dioramie wtopi się w otoczenia i mniej więcej będzie to wyglądać lepiej. "Miłego" oglądania No i jeszcze coś co wala się po kadłubie czyli ... butelki po ... jakimś napoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drinkman Napisano 31 Grudnia 2011 Share Napisano 31 Grudnia 2011 Czy światła,wydech i na pewno właz kierowcy(wizjery i ich osłony) to jest prowokacja?Malowanie malowaniem,ale mnie osobiście mnie rażą drobnostki takie jak nieoskrobane łączenia form (na łopacie)choćby czy te dziwne wizjery.Rzuca się to tym bardziej,iż bryła tego pojazdu jest prosta jak myślenie polskiego polityka i oko zawiesza się na szczegółach.Troszkę więcej czasu poświęcić przed malowaniem i będzie lepiej. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 31 Grudnia 2011 Share Napisano 31 Grudnia 2011 W pełni zgadzam się z drinkmanem. Tego modelu nie uratuje żadna diorama. Razi niedokładność i chyba pośpiech przy składaniu modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi