Skocz do zawartości

PZL W3 SOKÓŁ - POLICJA - bez blach i żywic ! AJM 1:72

marcin1323

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich obserwatorów i dopingujących - niestety nie wyrobiłem się w czasie. Przepraszam bardzo za to Niemniej oczwiście sokolik jest montowany. Fotki wrzucę popołudniu (za 5 minut wyjazd do roboty )

Bardzo gratuluję pomysłu twórcom konkrsu tak trzymać, oraz Wam wszystkim , którzy skończyliście. Mnie nie było dane znaleźć się w tym gronie gównie z przyczyn czasowo-zdrowotnych Mam nadzieję, że będzie możliwość kontynowania relacji w wątku ogólnym.

Dziękuję i pozdrawiam

Marcin

p.s. Fotki (właściwie linki do nich ) poprawię popołudniu - zamienię na miniaturki

p.s.2 jednak "trochę" tych zapasów w naszych magazynach jest jak pokazał konkurs - prawie 100 relacji !!!

Popołudnie jest (właściwie wieczór)... tyle że dnia nastepnego

Najpierw co juz mam obecnie:

p36sy.th.jpgp35zr.th.jpgp37rn.th.jpgp38x.th.jpg

...a teraz kilka zdjeć z etapów budowy poszczególnych podzespołów.

"Szału nie ma"...

p16h.th.jpgp17um.th.jpgp18ed.th.jpgp19z.th.jpgp20r.th.jpg

Jak zauważycie poniżej jest na zdjeciu ścianka tylna, którą i tak musiałem zastąpić elementem zrobionym od podstaw (zresztą jak całe wnętrze -w końcu klasa konkursowa do czegoś zobowiązuje, nawet po zakończeniu zmagań)

p21ls.th.jpgp22jh.th.jpgp23b.th.jpgp24o.th.jpgp25hc.th.jpg

p26pz.th.jpgp27b.th.jpgp28a.th.jpgp29v.th.jpgp30j.th.jpg

p31n.th.jpgp32r.th.jpgp33i.th.jpgp34c.th.jpg

... ciąg dalszy postaram się bardziej "na żywo" przedstawiać ... choć u mnie to trudna sprawa

• 4 months later...

Trochę czasu minęło... Sokoliki nadal się produkują, choć znacznie wolniej niż bym chciał. Z racji tego, że Adam swoją "szczałę" już pomalował, to i ja swoją muszę powoli gnać do przodu. Do szlifowania cały przód, a na jednym zdjątku mój policjant stoi razem z innym W3 w fazie produkcji

Teraz weekend więc może coś podgonię. W końcu zaczyna "mówić się" o kolejnej edycji konkursu, to i wstyd nie dokończyć poprzedniej

27230981.jpg

30822332.jpg

52091028.jpg

65192896.jpg