gulus Napisano 27 Lutego 2012 Share Napisano 27 Lutego 2012 Marcin, ostatnie fotki są stanowczo za wielkie. Zmniejsz, żeby nie zostały usunięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1323 Napisano 1 Marca 2012 Autor Share Napisano 1 Marca 2012 Witam wszystkich obserwatorów i dopingujących - niestety nie wyrobiłem się w czasie. Przepraszam bardzo za to Niemniej oczwiście sokolik jest montowany. Fotki wrzucę popołudniu (za 5 minut wyjazd do roboty ) Bardzo gratuluję pomysłu twórcom konkrsu tak trzymać, oraz Wam wszystkim , którzy skończyliście. Mnie nie było dane znaleźć się w tym gronie gównie z przyczyn czasowo-zdrowotnych Mam nadzieję, że będzie możliwość kontynowania relacji w wątku ogólnym. Dziękuję i pozdrawiam Marcin p.s. Fotki (właściwie linki do nich ) poprawię popołudniu - zamienię na miniaturki p.s.2 jednak "trochę" tych zapasów w naszych magazynach jest jak pokazał konkurs - prawie 100 relacji !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1323 Napisano 2 Marca 2012 Autor Share Napisano 2 Marca 2012 Popołudnie jest (właściwie wieczór)... tyle że dnia nastepnego Najpierw co juz mam obecnie: ...a teraz kilka zdjeć z etapów budowy poszczególnych podzespołów. "Szału nie ma"... Jak zauważycie poniżej jest na zdjeciu ścianka tylna, którą i tak musiałem zastąpić elementem zrobionym od podstaw (zresztą jak całe wnętrze -w końcu klasa konkursowa do czegoś zobowiązuje, nawet po zakończeniu zmagań) ... ciąg dalszy postaram się bardziej "na żywo" przedstawiać ... choć u mnie to trudna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1323 Napisano 20 Lipca 2012 Autor Share Napisano 20 Lipca 2012 Trochę czasu minęło... Sokoliki nadal się produkują, choć znacznie wolniej niż bym chciał. Z racji tego, że Adam swoją "szczałę" już pomalował, to i ja swoją muszę powoli gnać do przodu. Do szlifowania cały przód, a na jednym zdjątku mój policjant stoi razem z innym W3 w fazie produkcji Teraz weekend więc może coś podgonię. W końcu zaczyna "mówić się" o kolejnej edycji konkursu, to i wstyd nie dokończyć poprzedniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 21 Lipca 2012 Share Napisano 21 Lipca 2012 Ładnie Marcin ,dajesz dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi