eljazz Napisano 11 Stycznia 2012 Share Napisano 11 Stycznia 2012 Wszystkim forumowiczom będącym latem blisko Łeby proponuję zobaczyć muzeum "niemiecki rakietowy poligon doświadczalny" czasy wojenne oraz polski poligon rakiet "METEOR" Przy odrobinie szczęścia można spotkać Maciusia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofik Napisano 11 Stycznia 2012 Share Napisano 11 Stycznia 2012 Szkoda że na drugim końcu polski. A jak wysoko latały te meteory ? Bo słyszałem że do 90 kilometrów. Toż to już prawie kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 17 Stycznia 2012 Share Napisano 17 Stycznia 2012 (edytowane) Byłem tam. Edytowane 17 Stycznia 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 17 Stycznia 2012 Share Napisano 17 Stycznia 2012 Byłem tm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matenpl Napisano 22 Stycznia 2012 Share Napisano 22 Stycznia 2012 Również byłem i polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 24 Stycznia 2012 Share Napisano 24 Stycznia 2012 Byłem tam bardzo dawno i widzę że bardzo dużo się zmnieniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi