u4an Napisano 16 Stycznia 2012 Share Napisano 16 Stycznia 2012 Cześć! Chciałbym umieścić na moim modelu moje własne oznaczenia ale nie mam pomysłu jak to zrobić. Namalować ake wtedy wyjdzi niesymetryczne albo zmówić kalki. Gdzie (Mieszkam w Łodzi) można takie kalki zamówić? Z góry dzięki za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drinkman Napisano 16 Stycznia 2012 Share Napisano 16 Stycznia 2012 Jeśli masz dojście do kolorowej laserówki kalki można po prostu samemu sobie opracować i wydrukować.Arkusz A4(z transparentnym lub białym,spodem)na allegro kosztuje 11-14 zł. Na upartego przy odrobinie samozaparcia przy pomocy winylowej taśmy maskującej dla lakierników(polecam 3M-nie ściąga farby a dobrze się w niej wycina i fajnie się układa)możesz zrobić szablony i prysnąć aerkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u4an Napisano 16 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2012 Niestety nie mam D: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 16 Stycznia 2012 Share Napisano 16 Stycznia 2012 Możesz zamówić np tu: http://www.mf-zone.pl/index.php?main_page=index&cPath=34&zenid=686c28b0ecdc2e987b640702e3d72d62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u4an Napisano 16 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2012 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati13u Napisano 14 Maja 2012 Share Napisano 14 Maja 2012 możesz zamiast aero użyć gąbki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi