tees Napisano 28 Stycznia 2012 Share Napisano 28 Stycznia 2012 Witam wszystkich. Ma prośbe do kolegów. Zaopatrzyłem sie w modelik Ił-14 z Amodelu. Jest pudełkowe malowanie polskie ale jako całość nie wydaje mi się zbyt atrakcyjne gdyż jest jednolicie srebrne. Postanowiłem zbudować modelik salonki z Muzeum Lotnictwa w Krakowie. Problem polega na tym ze w moich zasobach kalkomani ( a naprawdę są spore) nie mogę znaleść odpowiednich cyferek do stworzenia numeru taktycznego tegoż egzemplarza. Może ktoś z kolei w swoich zasobach miałby takie cyferki i mógł mi je odstąpić byłbym wdzięczny. Cały nr to 3078.Oczywiscie razy dwa . Wysokość cyfr nie może być większa niż 2,5 milimetra i koniecznie muszą być w kolorze czerwonym Aby zobaczyc krój tychże cyferek zamieszczam zdjęcie tej maszyny . Pozdrawiam Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi