SebaTDS Napisano 28 Stycznia 2012 Share Napisano 28 Stycznia 2012 Geneza: W czasie mojej nieobecności, 3 letni synek wparował do pokoju stwierdził, że skoro tata skleja modele to to nic trudnego i on też może. Jako, że na biurku stały 3 pigmenty CMK, odkręcił je, wysypał i wymieszał Następnie naniósł to na stojący na biurku model. Moje pytanie: O ile większość od razu zdmuchnęło powietrze z kompresora, to część się roztarła po modelu. Czy istnieje jakiś sposób na usunięcie tego? Dodam, że ostatnią położoną na model warstwą był Sidolux. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba9575 Napisano 28 Stycznia 2012 Share Napisano 28 Stycznia 2012 Nie wiem, może zwykła woda pomoże po akcji "pustynna burza" ? Tylko nie wiem co na to sidolux... Pozdrawiam, JK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 28 Stycznia 2012 Share Napisano 28 Stycznia 2012 Nie próbuj w wodzie. ja kiedyś próbowałem i tylko pogorszyłem sytuację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 28 Stycznia 2012 Share Napisano 28 Stycznia 2012 Może woda z mydłem? Ostatecznie nie masz chyba wiele do stracenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 28 Stycznia 2012 Share Napisano 28 Stycznia 2012 Woda moze rozpuszczac sido ale white spirit nie.Moze sproboj gdzies na boku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebaTDS Napisano 28 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2012 Jutro przeprowadzę testy z benzyną ekstrakcyjną, white spiritem i wódką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi