erkamo Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 Krążą takie słuchy, że ma być, nawet w tym roku Jeśli to prawda i ZVEZDA pójdzie drogą znaną np. z Mi-24, to może być ciekawie. To byłby sierp na szczene bez gardy dla wszystkich pozostałych, łącznie z nówką Trumpetera, współzawodników. Ale od kiedy robiłem sobie smaki kolejno na ICM, a potem na Trumpetera wolę nie oczekiwać niczego specjalnego. Wolałbym się mile rozczarować, tym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin D Napisano 7 Lutego 2012 Share Napisano 7 Lutego 2012 Też czekam i mam nadzieje że to prawda.Myślę że jak ZVEZDA zrobi swoją formę na wypraski to będzie lux. Ale swoją drogą nie widziałem na stronie ZVEZDY żadnej zapowiedzi,skąd masz takie informacje. Ciekawe jakie kalki dadzą?(przydały by się z Kluczewa lub Chojny,z czasów panowania wielkiego brata w naszym kraju). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 7 Lutego 2012 Share Napisano 7 Lutego 2012 Hobby Boss ma też wypuścić swój model w 1:48. Prawdziwa ofensywa Flankerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Lutego 2012 Share Napisano 7 Lutego 2012 Ciekawe jakie kalki dadzą?(przydały by się z Kluczewa lub Chojny SM w Kluczewie albo Chojnie? Nie przypuszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 7 Lutego 2012 Autor Share Napisano 7 Lutego 2012 Ale swoją drogą nie widziałem na stronie ZVEZDY żadnej zapowiedzi,skąd masz takie informacje. Jedna dyskusja toczy się na ARC forum, a druga, chyba główne źródło informacji, na forum oficjalnej strony ZVEZDY. Wypowiadał się tam przedstawiciel firmy i mówił coś o "sierioznym projekcie jeszcio w etom godu" Jakiś angielski sklep już ma go w ofercie, oczywiscie bez zobowiązującej daty dostawy. Też się dziwię, że nie ma ani słowa w oficjalnych zapowiedziach. Ale w ten sposób wszystko może rozejść się po kościach i nikt nie będzie narzekał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek44 Napisano 7 Lutego 2012 Share Napisano 7 Lutego 2012 Też się dziwię, że nie ma ani słowa w oficjalnych zapowiedziach. Jest w ich katalogu na rok 2012, pod numerem 7295. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin D Napisano 8 Lutego 2012 Share Napisano 8 Lutego 2012 SM w Kluczewie albo Chojnie? Nie przypuszczam A skąd wiesz jaka będzie wersja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Lutego 2012 Share Napisano 9 Lutego 2012 A skąd wiesz jaka będzie wersja? mam 3 źródła: dyskusję na forum Zvezdy, dyskusję na scalemodels.ru i ... tytuł wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin D Napisano 9 Lutego 2012 Share Napisano 9 Lutego 2012 Andzin przyznaje ci rację,będzie wersja SM. A oto co wyczytałem na forum ZVEZDY. Wypraski będą całkiem nowe, Model ma się ukazac w drugiej połowie 2012r, Ogólnie ma powstać od 5 do 7 różnych wersji w skali 1:72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi