Gościu Napisano 22 Lutego 2012 Autor Share Napisano 22 Lutego 2012 Lord, to nie że wszystkie ich wyroby to lipa. Ogólnie rzadko który producent(w każdej skali) wypuszcza dobrze wyskulptowane dzieci...zawsze można się dopatrzyć jakichś stworo podobnych zniekształceń. Kobieta na ten przykład, którą użyłem, jest w miarę dobrej jakości..więc wiesz. Ok. Ruinę przykleiłem do podłoża, na styku tych dwóch powierzchni podsypałem gruzem. Prawie ukończone: Zostało dać jakiejś płukanki,podmalować ostatecznie drzwi,resztki okien i po bólu. Wiem, wiem..drzwi i okna albo by ukradli, albo podczas eksplozji(osunięcia) odleciałyby - mnie pasi i zostają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 22 Lutego 2012 Share Napisano 22 Lutego 2012 Wymiękam........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi