andre33 Napisano 6 Lutego 2012 Share Napisano 6 Lutego 2012 Witam Dziś chciałbym pokazać swój kolejny model Scanię 164l Italeri 3819 . W modelu zastosowałem parę zmian i dodatków takich jak : tapicerkę siedzeń i dodatki we wnętrzu , okablowanie ramy i silnika dodam iż troche ''fantazyjne'' , przewody do naczepy , nowa końcówka wydechu , wycieraczki reflektorów , belkę z halogenami oraz poprawiłem wygląd atrapy . Niestety lakier nie wyszedł mi za dobrze , chyba clear nie polubił się z bazą , do tego na niektórych srebrnych elementach po pewnym czasie pojawiły sie drobne pęknięcia . Z resztą zobaczcie sami Zapraszam do oglądania i komentowania . na początek silnik i wnętrze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andre33 Napisano 6 Lutego 2012 Autor Share Napisano 6 Lutego 2012 A teraz całość ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 6 Lutego 2012 Share Napisano 6 Lutego 2012 No śliczniutka Skakanka Goooood job! Pozdrawiam Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andre33 Napisano 7 Lutego 2012 Autor Share Napisano 7 Lutego 2012 Dziękuję za uwagę i pozytywną ocenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 7 Lutego 2012 Share Napisano 7 Lutego 2012 Swietny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
velvet_1986 Napisano 7 Lutego 2012 Share Napisano 7 Lutego 2012 Super wygląda, fajnie dobrane kolory ten niebieski ze srebrnym:-) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u4an Napisano 7 Lutego 2012 Share Napisano 7 Lutego 2012 Piękny silnik, piękne wnętrze, piękna Scania. Ale nie podobają mi się te granatowe akcenty na felgach, ale to tylko kwestia gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr A Napisano 7 Lutego 2012 Share Napisano 7 Lutego 2012 Bardzo fajny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andre33 Napisano 7 Lutego 2012 Autor Share Napisano 7 Lutego 2012 Dzięki Bardzo Panowie Cieszę się że się podoba Piękny silnik, piękne wnętrze, piękna Scania. Ale nie podobają mi się te granatowe akcenty na felgach, ale to tylko kwestia gustu. Ogólnie to całe felgi miałem poprawić , ale nie mogłem wszystkich odkleić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi