Michał96 Napisano 11 Lutego 2012 Share Napisano 11 Lutego 2012 (edytowane) Cześć, mam spory problem. Dzisiaj miałem pomalować model aero. Wszystko zrobiłem tak jak zawsze, odpaliłem kompresor i zamiast farby z iglicy leci samo powietrze. Co to może być? Włożyłem go do kąpieli, może to coś pomoże... Edytowane 11 Lutego 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 11 Lutego 2012 Share Napisano 11 Lutego 2012 Oby pomoglo.Dobrym zwyczajem jest jesli sa ku temu warunki zostawiac pare kropel white spiritu lub jak uzwyasz akryli kapke alkoholu w zbiorniczku.Nie ma problemu z zaschnietym sprzetem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 11 Lutego 2012 Autor Share Napisano 11 Lutego 2012 Aha, ok. Kurde, nowy aerograf, 2 tygodnie go mam. Mam nadzieje, że pomoże. A co może być przyczyną? Zapchała się dziurka jakaś co farbę pobiera do iglicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 11 Lutego 2012 Share Napisano 11 Lutego 2012 Reszta mikstury ktora malowales badz czysciles aero zaschla na dnie zbiornika.A czym go czyscisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 11 Lutego 2012 Autor Share Napisano 11 Lutego 2012 Aha, ja czyszczę w cleanuxie, dotychczas spisywał się obłędnie. Po każdym czyszczeniu chodził jak nówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 11 Lutego 2012 Autor Share Napisano 11 Lutego 2012 Już działa. Kamień z serca spadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi