lolek261 Napisano 16 Lutego 2012 Share Napisano 16 Lutego 2012 Witam! Posiadam MI-24 firmy Tamiya i mam pytanie jakie numery farb Humbrol są potrzebne by go pomalować? proszę o odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 16 Lutego 2012 Share Napisano 16 Lutego 2012 fajnie by było jakbyś napisał w jakim malowaniu chcesz go zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K_Mazur Napisano 16 Lutego 2012 Share Napisano 16 Lutego 2012 fajnie by było jakbyś napisał w jakim malowaniu chcesz go zrobić. powinieneś się domyślić HeHe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek261 Napisano 16 Lutego 2012 Autor Share Napisano 16 Lutego 2012 Sorki za brak precyzji w pytaniu Chodzi mi o malowanie takie jak na okładce pudełka http://imageshack.us/photo/my-images/542/115rn.jpg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 16 Lutego 2012 Share Napisano 16 Lutego 2012 A to w środku są instrukcje w pudełku i sobie weź tam humbrole dopasuj z przelicznika farb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi