Sebaar Napisano 17 Lutego 2012 Share Napisano 17 Lutego 2012 Tym razem prezentuje krążownik liniowy Amagi, który wzbogaciłem o katapultę, kilka platform oraz nieco artylerii p-lot. Towarzyszy mu niszczyciel Hokaze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruderigo Napisano 21 Lutego 2012 Share Napisano 21 Lutego 2012 Fajny model ciekawej jednostki ! Ja bym się pobawił w Amagi na 41 rok:) Brakuje jednak trochę tej pagody potęznej, ale jak pisałem okręt i tak prezentuje się potężnie! Gratulacje i pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 21 Lutego 2012 Super Moderator Share Napisano 21 Lutego 2012 Wygląda ciekawie - pytanko jedno: czemu on się tak świeci? Warto by go potraktować jakimś matem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 11 Marca 2012 Share Napisano 11 Marca 2012 Lubię oglądać Twoje galerie, bo zawsze widać w modelu ogrom pracy i staranne podejście do tematu - pewien standard, którego zawsze można się po Tobie spodziewać . Ten dryblas sam już jest ładny, choć tez trochę brakuje mi tej pagody. Jednak prawdziwą wisienką na torcie jest właśnie ten niszczyciel. Nie wiem dlaczego, ale uwielbiam takie właśnie łajby, jak ten . bzzz-bzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi