Nugget Napisano 1 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2012 Dzięki za uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 1 Kwietnia 2012 Share Napisano 1 Kwietnia 2012 Późno ale jestem - super model i podstawka. Wash mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 2 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2012 dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 2 Kwietnia 2012 Share Napisano 2 Kwietnia 2012 Nadmiar washa możesz skutecznie zniwelować "suchym pędzlem" ( przed zwerniskowaniem modelu po washu), uwypuklając detalei jednocześnie zabierając nadmiar washa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 3 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2012 Dzięki za radę bracie. Jak co jak będzie za dużo na górnej części modelu to zniweluję, na kołach taki mocny mi sie podoba, tutaj będzie dość zakurzone, więc zostawię mocnego washa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi