Adam "Cradle" Napisano 30 Czerwca 2007 Share Napisano 30 Czerwca 2007 Czesc, zabralem sie ostatnio za przerabianie zestawu Tamki Stuga. Zmieniłem coprawda tylko KM i wydechy, ale i tak uwazam to za swoj wielki sukces, mimo, ze te przerobki nie zachwycaja. Pare fotek: Na tym modelu pierwszy raz w zyciu zastosowalem cos co moznaby nazwac filtrem Jak wrazenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 1 Lipca 2007 Share Napisano 1 Lipca 2007 Super ci on wyszedł, też mam takiego Stuga, ale w innym malowaniu i należy do "błędów" mojej młodości ,po za tym fajnego kama wyprałeś gratulacje modelu. pzdr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hejmo Napisano 1 Lipca 2007 Share Napisano 1 Lipca 2007 Weź wywal w cholerę ten kolejowy łańcuch. Nie wiem czy w tym czasie można było spotkać mosiężne łuski, chyba już były stalowe, zielone. Konwersja wyszła ładnie, tylko dopatrzyłem się niezaszpachlowanej dziury po zestawowym tłumiku. I tak się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi