abir24 Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 Witam Wszystkich, szukam materiałów do Arizony. Fotki,plany itp. jeśli ktoś moze pomoc,wesprzeć to będę wdzięczny. Dziękuje za pomoc. USS ARIZONA 1/200 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warka Bear Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 Fotki z zawartoscia ogromnego pudla "Arizony" 1:200 + upgrade seta tez moga byc? Dostalem ten model od rodzinki na gwiazdke. Skoro zalozyles temat, pewnie trzeba bedzie skrobnac in-boxa modelu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abir24 Posted March 12, 2012 Author Share Posted March 12, 2012 trzeba bedzie skrobnac in-boxa modelu. Masz racje ale mój zegarek póki co nie daje mi takiej szansy, tak wygląda karton jak widać model jest ładnie spakowany. Znalazłem jedyne/chyba/ ciekawe blaszki tyle, że chętnie zrezygnowałbym z pokładu http://www.ka-models.com/index.php?rout ... uct_id=296 Pokład w tym wydaniu jest ładnie zrobiony no ale o zawartości później. Jeśli ktoś, coś może dolożyc to fajnie. Jak tylko znajdę troszkę czasu to wrzucę zawartość malych niebieskich kartoników Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warka Bear Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 Wlasnie obrabiam fotki i pisze in-boxa. W razie czego uzupelnisz. Na temat blach i dodatkow podyskutujemy w odpowiednim dziale, bo tu szkoda smiecic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cazador Posted April 18, 2012 Share Posted April 18, 2012 Czekam z niecierpliwością na fotki wyprasek , a swoją drogą to szykuję się też Bismarck w 1/200. Jestem ciekaw jaka będzie cena tego kolosa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts