abir24 Napisano 12 Marca 2012 Share Napisano 12 Marca 2012 Witam Wszystkich, szukam materiałów do Arizony. Fotki,plany itp. jeśli ktoś moze pomoc,wesprzeć to będę wdzięczny. Dziękuje za pomoc. USS ARIZONA 1/200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warka Bear Napisano 12 Marca 2012 Share Napisano 12 Marca 2012 Fotki z zawartoscia ogromnego pudla "Arizony" 1:200 + upgrade seta tez moga byc? Dostalem ten model od rodzinki na gwiazdke. Skoro zalozyles temat, pewnie trzeba bedzie skrobnac in-boxa modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 12 Marca 2012 Autor Share Napisano 12 Marca 2012 trzeba bedzie skrobnac in-boxa modelu. Masz racje ale mój zegarek póki co nie daje mi takiej szansy, tak wygląda karton jak widać model jest ładnie spakowany. Znalazłem jedyne/chyba/ ciekawe blaszki tyle, że chętnie zrezygnowałbym z pokładu http://www.ka-models.com/index.php?rout ... uct_id=296 Pokład w tym wydaniu jest ładnie zrobiony no ale o zawartości później. Jeśli ktoś, coś może dolożyc to fajnie. Jak tylko znajdę troszkę czasu to wrzucę zawartość malych niebieskich kartoników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warka Bear Napisano 12 Marca 2012 Share Napisano 12 Marca 2012 Wlasnie obrabiam fotki i pisze in-boxa. W razie czego uzupelnisz. Na temat blach i dodatkow podyskutujemy w odpowiednim dziale, bo tu szkoda smiecic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cazador Napisano 18 Kwietnia 2012 Share Napisano 18 Kwietnia 2012 Czekam z niecierpliwością na fotki wyprasek , a swoją drogą to szykuję się też Bismarck w 1/200. Jestem ciekaw jaka będzie cena tego kolosa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi