skala72 Napisano 23 Marca 2012 Share Napisano 23 Marca 2012 (edytowane) Mówisz i masz .. Klient nasz Pan. Powoli będę wracał do podstawek, które wykonywałem na zamówienia ponad 20 lat temu. Dzisiaj prezentuję pierwszą jaką wykonałem po w/w czasie, jest ona tylko pomalowana i łoszowana, nie stosowałem filtrów, znaczy nie pyliłem i nie kurzyłem, nie wstawiałem trawek, kwiatków i liści. Ślady czołgów niemieckich i rosyjskich. Tytuł: Field Road with Orthodox Cross (Eastern Europe) Skala: 1/72 Materiał: żywica + posypka imitująca trawę (w zestawie). Zestaw do samodzielnego pomalowania zawiera: podstawkę, krzyż prawosławny oraz torebka z trawą. Wymiary: 14x9 cm. Droga wykonana jest na podstawie zdjęć jakie wykonałem na Podlasiu. Cena: 38,50 zł. Edytowane 23 Marca 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 23 Marca 2012 Share Napisano 23 Marca 2012 A jakiś bruczek??Z kawałkiem torów tramwajowych, czycuś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 23 Marca 2012 Autor Share Napisano 23 Marca 2012 W przygotowaniu są trzy kolejne, miasto również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi