Mati_Chaos Napisano 25 Marca 2012 Napisano 25 Marca 2012 (edytowane) Witam kolegów i koleżanki. Od dłuższego czasu posiadam aerograf TG-130 i do tej pory zasilałem go dętką. Lecz ostatnio znalazłem taki o to kompresorek: http://allegro.pl/prosty-nieduzy-kompresor-do-aerografu-zregulacja-i2224619859.html No i moje pytanie brzmi czy warto go kupić ? Pozdrawiam Edytowane 25 Marca 2012 przez Gość Cytuj
Leszek.Sz. Napisano 25 Marca 2012 Napisano 25 Marca 2012 Ten link z allegro nie działa. Czy zrobić czy kupić to już twoja indywidualna sprawa, jak masz smykałkę majsterkowicza i nie za dużo kasy to lepiej zrobić lodówkowca - tani i cichy. Jest sporo patentów jak to zrobić na forum. A jak masz kasę to kupuj gotowca - producenci tez muszą z czegoś żyć Cytuj
Mati_Chaos Napisano 25 Marca 2012 Autor Napisano 25 Marca 2012 Poprawiłem link i dzięki za odpowiedź. Cytuj
Grzeeechu Napisano 26 Marca 2012 Napisano 26 Marca 2012 posiadam ten kompresorek od jakiś 5 miesięcy i niemego na niego narzekać. stosunkowo cichy , nie przegrzewa sie, Polecam Cytuj
Mati_Chaos Napisano 26 Marca 2012 Autor Napisano 26 Marca 2012 Dzięki za opinie, będę miał ją na uwadze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi