gryzu Napisano 14 Kwietnia 2012 Share Napisano 14 Kwietnia 2012 Kokpit Aires'a wcisnął do modelu ICM'u Maciej Żywczyk, a mały warsztat z jego prac można zobaczyć TU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 14 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2012 Dzieki gryzu Panowie mam pytanie :jakie numery farb z Gunze serii C kupic do tego spita ,zielony i szare kolorki edit: znalazłem taki zestaw ale w moim sklepie nie ma tylko ,normalna paleta http://www.gunze.pl/go/_info/?lang=pl&user_id=CS-652 lub Pactra ,ustaliłem dwa kolory ale trzeciego nie mam :Pactra A 10 ,Pactra A 39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kugelblitz Napisano 15 Kwietnia 2012 Share Napisano 15 Kwietnia 2012 Co do Dark Green to wydaje mi się że w palecie Pactry lepszy będzie A116 RAF Dark Green Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 15 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2012 OK zamiast A 10 wezme A 116 co z pozostałymi dwoma kolorami ,Panowie pomóżcie ,jutro będę w sklepie najbliższym dla mnie /80km/ i bym kupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kugelblitz Napisano 15 Kwietnia 2012 Share Napisano 15 Kwietnia 2012 OK zamiast A 10 wezme A 116 co z pozostałymi dwoma kolorami ,Panowie pomóżcie ,jutro będę w sklepie najbliższym dla mnie /80km/ i bym kupił Polecam Tamiye: - XF-83 Medium Sea Gray - XF-82 Ocean Grey Albo seria Authentic Testorsa, jak się nie brzydzisz emaliami ;) RAF-u mają pełną paletę z interior greenem i Sky włącznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 15 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2012 Emalie mam z Humbrola ale nie chcę nimi malować ,wolał bym pactrę /kwestia finansowa/ Czy takie coś może być: Pactra :A 91. A 116 i A 39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kugelblitz Napisano 15 Kwietnia 2012 Share Napisano 15 Kwietnia 2012 A39 sądząc po numerze FS36270 powinna być zgodna z MSG, więc OK. Co do A91 to nie wiem jak blisko RLM74 PActry do Ocean Grey'a, ale sam pomysł pomalowania Spita kolorem RLM zakrawa na profanację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 15 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2012 Ale to tylko nazwa ,ważne aby odcień sie zgadzał a ten numer z tej tabeli wziąłem ,w takim razie jak nie ten numer to jaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kugelblitz Napisano 15 Kwietnia 2012 Share Napisano 15 Kwietnia 2012 Dobra, poddaję się . Pactra nie ma bezpośredniego odpowiednika . Niech będzie A91 Ja tam nie jestem purystą spitowym czy brytofilem ale jak się jakiś trafi to cię zlinczują ;) Edit: nie używam Pactry ale porównałem posiadane MM Authentic RLM74 i OG . RLM74 wygląda na lekko ciemniejszy ale wiadomo jak to z kolorami jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barteb Napisano 15 Kwietnia 2012 Share Napisano 15 Kwietnia 2012 Cóż to za piękna tabelka z tymi farbami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi