Przemos19 Napisano 26 Lipca 2007 Share Napisano 26 Lipca 2007 Podziwiam za talent i dobre oczy do takich małych części jak szprychy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 26 Lipca 2007 Autor Share Napisano 26 Lipca 2007 Hej Przemos19! Dzieki za mile slowa. Oczy to moze przydalyby sie lepsze. Trudno krotkowidzowi w modelarstwie. Mam kolege, ktory zdejmuje okulary, zeby pomalowac figorke (takie mu daja zblizenie ). Ja na szczescie mam lupe z takimi szczypcami co mi malowana czesc przytrzymuja. A kola bieznikowalem pod lupa w pracy - taka wielgachna, podswietlana. Jesli chodzi o talent, to dopiero poczatek. Ten motor to taki poligon doswiadczalny - kiedy na niego patrze widze same bledy. Ale motorow bedzie wiecej i beda lepsze Jak skoncze SU-42 to biore sie za BMW R75 w 1:72 (przeskaluje ja z zestawu ITALERI w 1:35) Pozdro, Marudek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 26 Lipca 2007 Autor Share Napisano 26 Lipca 2007 dormitor, moj motor nie ma kosza... Za to w/w bedzie mial Pozdro, Marudek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi