lulu Napisano 16 Kwietnia 2012 Share Napisano 16 Kwietnia 2012 witam i pomocy szukam. gdzie umiejscowić radiostacje w m3a2 half track tamiya 1:35. Antena jest, radiostacja jest, ale w instrukcji nie ma gdzie ona ma się znajdować, w necie nie znalazłem zdjęć. Czy ona jest przenośna i nie ma swojego stałego miejsca? Czy wpychać ją tam czy jej nie dawać tak jak zrobiło wiele modelarzy????? dzięki bardzo za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolek17 Napisano 16 Kwietnia 2012 Share Napisano 16 Kwietnia 2012 nie jestem pewien, ale wydaje mi się że w tych pojazdach radiostacja była zaraz za kierowcami z przodu , stała ona na takiej półce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lulu Napisano 22 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2012 dzięki, dzięki, przymierzałem radiostacje za siedzeniem pasażera i jakoś tak mi nie pasowało umieścić ją na półce przed oparciem tylnego siedzenia. Z braku fotek oryginału dałem ją wyżej na zbiornik. Ale tam też nie wygląda dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi