Krzyś Napisano 8 Lipca 2007 Share Napisano 8 Lipca 2007 (edytowane) Przedstawiam wam mój pierwszy model, jaki skleiłem dawno temu (chyba jakieś 5 lat). Jako, że to mój pierwszy model, jest pełen błędów: zbyt dużo kleju, niestarannie wykonany, źle wyszlifowany i nierówno nałożone kalki. No i chyba największy grzech modelarza - nie zapoznałem się z dokumentacją historyczną . Pomimo tego podoba mi się i zajmuje honorowe miejsce na biurku. http://picasaweb.google.com/Krzysio.p/Foker02/photo#5083745704547340594 Edytowane 8 Lipca 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyś Napisano 8 Lipca 2007 Autor Share Napisano 8 Lipca 2007 Jeszcze jedno zdjęcie, które się gdzieś zagubiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Lipca 2007 Share Napisano 9 Lipca 2007 Jak na pierwszy model to nie jest źle ma skrzydła i śmigło. Sam mam takiego do zrobienia tylko że od „Edzia” w „profi pack-u”. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 9 Lipca 2007 Share Napisano 9 Lipca 2007 Proszę Cię , spróbuj zdemontować podwozie i przykleić je tak jak to proponuje instrukcja - tak jak jest wygląda karykaturalnie . PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi