Krzyś Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 (edited) Przedstawiam wam mój pierwszy model, jaki skleiłem dawno temu (chyba jakieś 5 lat). Jako, że to mój pierwszy model, jest pełen błędów: zbyt dużo kleju, niestarannie wykonany, źle wyszlifowany i nierówno nałożone kalki. No i chyba największy grzech modelarza - nie zapoznałem się z dokumentacją historyczną . Pomimo tego podoba mi się i zajmuje honorowe miejsce na biurku. http://picasaweb.google.com/Krzysio.p/Foker02/photo#5083745704547340594 Edited July 8, 2007 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzyś Posted July 8, 2007 Author Share Posted July 8, 2007 Jeszcze jedno zdjęcie, które się gdzieś zagubiło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 Jak na pierwszy model to nie jest źle ma skrzydła i śmigło. Sam mam takiego do zrobienia tylko że od „Edzia” w „profi pack-u”. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIO BY NAITT Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 Proszę Cię , spróbuj zdemontować podwozie i przykleić je tak jak to proponuje instrukcja - tak jak jest wygląda karykaturalnie . PZDR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts