luke Napisano 24 Kwietnia 2012 Share Napisano 24 Kwietnia 2012 Witam serdecznie, Mam pytanie odnosnie tego zestawu: http://www.amazon.co.uk/Spraycraft-Airbrush-and-Compressor-Kit/dp/B004EIPWG6/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1335278305&sr=8-1 Rozwazam ten zakup poniewaz bawilem juz juz aerografem tej firmy i wydaje sie wystarczajacy do moich potrzeb. Pytanie budzi kompresor. Nie znam sie na kompresorach ale marwie sie, czy taka "mydelniczka" wiekosci domowego routera moze okazac sie strata pieniedzy. Gabarytowo mi jak najbardziej pasuje bo nie mam w domu miejsca na sprezarke z prawdziwego zdazenia. Czy ktos mial doswiadczenie z takim amatorskim zestawem malego malaza ;-) i jesli tak czy moze doradzic/odradzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 24 Kwietnia 2012 Share Napisano 24 Kwietnia 2012 aero to jakas pseudoiwata zdaje sie a ten niby kompresor to inhalator ,prawie pięć stów za takie coś poszukaj na allegro sprężarka modelarska z butlą 3litry za ok 300zł i pseudoiwatę za 50zł wyjdzie sporo taniej i będziesz miał normalny sprzęt do malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinej Napisano 24 Kwietnia 2012 Share Napisano 24 Kwietnia 2012 Hehe to jest ten sam zestaw co krąży na allegro za 140zł, tylko to z Amazona ma pudełko ładne i logo producenta na inhalatorku. ładna przebitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luke Napisano 24 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2012 Dziekuje za odpowiedz. Niestety alegro jest poza moim zasiegiem. A co powiecie na takie cos http://www.amazon.co.uk/Airbrush-AS186-Compressor-Double-Action/dp/B004XP7K9W/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1335297918&sr=8-2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 24 Kwietnia 2012 Share Napisano 24 Kwietnia 2012 właśnie o ten kompresor mi chodziło ,szkoda ,że aerek nie jest z górnym zbiornikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luke Napisano 24 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2012 Robert: tam sa 2 w zestawie i jeden jest ze zbiornikiem u gory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 24 Kwietnia 2012 Share Napisano 24 Kwietnia 2012 Ten drugi ma zbiornik z boku ale co kto woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luke Napisano 25 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2012 Faktycznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luke Napisano 1 Maja 2012 Autor Share Napisano 1 Maja 2012 Jeszcze raz dziekuje za porady. Dokonalem zakupu wg. rekomendacji Roberta i byly to najlepiej wydane pieniadze od miesiecy ;-) Jest tak ogromna roznica wzgledem tego co mialem, ze az milo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 1 Maja 2012 Share Napisano 1 Maja 2012 Miło ,że mogłem pomóc pochwal się co kupiłes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luke Napisano 2 Maja 2012 Autor Share Napisano 2 Maja 2012 Kupilem ten z 3l butla i dwoma aerografami (http://www.amazon.co.uk/Airbrush-AS186-Compressor-Double-Action/dp/B004XP7K9W/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1335297918&sr=8-2). Szkoda, ze od razu od tego nie zaczolem. Raz zaoszczedzil bym troche pieniedzy a dwa uniknal bym wiele nerwow ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi