mateusz kumorek Napisano 27 Kwietnia 2012 Share Napisano 27 Kwietnia 2012 Witam ! Kiedyś kupiłem oto ten modelik za marne 15zł : Ale tata podarował mi pełno gazet ''Skrzydlata Polska" i znalazłem w niej oto cosik takiego Postanowiłem zrobić tego spada z szachownicą Prace już ruszyły, położyłem pędzlem na czysto farbe Pozdrawiam Mateusz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz kumorek Napisano 27 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2012 Żadnych uwag , sugesti ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 27 Kwietnia 2012 Share Napisano 27 Kwietnia 2012 Jezeli to ma byc SPAD zgodny z rysunkiem w SP, to ja tego jakos nie widze. Luzna interpretacja malowania, a SPADY mialy kilka stalych schematow malowania zaleznie od zakladu i wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz kumorek Napisano 27 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2012 Zagadzam się , też zobaczyłem ten błąd do którego się przyznaje ,ale niekoniecznie malowanie musi być identyko. Dziękować , dziękować że ktoś zwraca uwagę i daje wskazówki ! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tukidyndas Napisano 27 Kwietnia 2012 Share Napisano 27 Kwietnia 2012 Źle naklejasz szachownice. Chyba, że to też kwestia luźnej interpretacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz kumorek Napisano 27 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2012 Mam 15 lat i dużo przedemną ... prosze o wytłumaczenie z tymi szachownicami pzdr i dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 28 Kwietnia 2012 Share Napisano 28 Kwietnia 2012 Szachownica ma zły wymiar i górne lewe pole do chyba 1993 było czerwone nie białe jak teraz i w Twoim modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz kumorek Napisano 28 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2012 No tylko te kalki były od łosia więc nie mogą być puźniej niz 1993 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 28 Kwietnia 2012 Share Napisano 28 Kwietnia 2012 Ja się nie znam na samolotach ale chodzi o zasadę: lewe, górne pole w kolorze czerwone być musi... Niech moc cię dalej prowadzi nad modelem pracach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz kumorek Napisano 5 Maja 2012 Autor Share Napisano 5 Maja 2012 Witam, kalki poprawione teraz powinno być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tukidyndas Napisano 5 Maja 2012 Share Napisano 5 Maja 2012 Merytorycznie jest już lepiej. Tak trzymaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi