fiedotow Napisano 30 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2012 Aero. I jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
error.exe Napisano 30 Kwietnia 2012 Share Napisano 30 Kwietnia 2012 hyhyhyhyhyhyhy chłopaki najwyższy czas powiedzieć fiedotow-owi Fiedotow: na świecie dostępne są też inne modele niż spitfire do wyboru do koloru A tak na poważnie to bardzo mi się podoba spicik z gwiadami zza wschodniej granicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiedotow Napisano 30 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2012 Zostało mi jeszcze około 120 wariantów do zbudowania. Inne maszyny zostawiam dla Was, Szkachetni A jest tyle pięknych malowań. Może niebawem Czarny z Gwiazdą Dawida- aż oczy się śmieją do tego malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert p Napisano 30 Kwietnia 2012 Share Napisano 30 Kwietnia 2012 A możesz zdradzić, co to za cyborg trzyma tego spita? Tylko nie mów że to Obcy, bo to inna szczęka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 30 Kwietnia 2012 Share Napisano 30 Kwietnia 2012 A możesz zdradzić, co to za cyborg trzyma tego spita? tzw trzecia ręka,bardzo pomocne urządzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modelarz98 Napisano 30 Kwietnia 2012 Share Napisano 30 Kwietnia 2012 To pewnie taki stojak do malowania dostępny w każdym sklepie modelarskim ;) chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiedotow Napisano 30 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2012 Dokładnie. "Trzecia ręka" - kiedyś z lupą ale teraz już nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 1 Maja 2012 Share Napisano 1 Maja 2012 W sklepie elektronicznym(prawie każdym) można jeszcze dostać z lupą. a Spit malinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiedotow Napisano 15 Maja 2012 Autor Share Napisano 15 Maja 2012 Garść zdjęć. Malowanie lepiej wyszło mi niż w przypadku UF-7, przynajmniej mam takie odczucia. Maskowanie kabiny Oramasc chyba też. Choć w jednym miejscu zostało troszkę kleju. Zmyłem go patyczkiem kosmetycznym nasączonym benzyną do zapalniczek i ścierałem natychmiast drugą, suchą stroną. Kalki nawet nieźle się ułożyły. Światła pozycyjne po zdjęciu Mascolu pomalowałem transparentnymi Humbrolami pędzelkiem. Powstaje maszt i antena. Jeszcze tylko zrobić przelotkę na maszcie i usunąć pętelkę nitki. I jeszcze kilka zdjęć. Cdn P.S. Nie będę go brudził bardziej. Po prostu po pierwszym oblocie i próbie uzbrojenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiedotow Napisano 17 Maja 2012 Autor Share Napisano 17 Maja 2012 Koniec... Powiem szczerze. Bardzo fajna zabawa z nowym Mk. IX Airfixa. Przy oględzinach zauważamy co prawda, że lewa i prawa burta są niemal lustrzanym odbiciem, że brak wielu paneli, że... Ale co tam. Ja odpocząłem. Bezwysiłkowa praktycznie praca. Jedyne co mnie zmartwiło, to pojawienie się paprochów na limuzynie. Zauważyłem to po zdjęciu maskowania. Ale szkoda było mi odrywać. No ale to tyle. Reszta w galerii viewtopic.php?f=64&t=33111 Do następnego Spitfire'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi