Krzychu126 Napisano 13 Maja 2012 Share Napisano 13 Maja 2012 Witam! Chyba nie ma co się rozpisywać bo wszystko jest w wątku warsztatowym. Mercedesik to taki szybki projekcik. Fakt, nie jest on pozbawiony wad lub niedoróbek jednak fajnie będzie ozdabiał półkę wśród "kolegów" Co z tego wyszło? Zobaczcie! To byłoby na tyle, dzięki za uwagę i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 13 Maja 2012 Share Napisano 13 Maja 2012 To ja będę pierwszy . Model ciekawy, bardzo ładny lakier. Ciekawa przeróbka zawieszenia. Ze zdjęcia spodu wynika że kierowca nie uważał na krawężniki . Nie podobają mi się felgi(kwestia gustu) i przedni zderzak, jakoś nie zwróciłem na to uwagi w warsztacie ale mam wrażenie że ucieka do przodu i jest trochę nierówny. Mimo to model mi się bardzo podoba. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 13 Maja 2012 Share Napisano 13 Maja 2012 Trzeba się wczuć w ten klimat:D A tak serio to podoba mi się dobór kolorów i ich nałożenie (choć przy srebrnym to mało co widać ten połysk, dlatego zrezygnowałem z niego przy toyocie). Ciekawe są również lampy przednie - chyba Twoja inwencja:D. To co mi się nie podoba to ten przedni zderzak. Może nie sam design ale spasowanie. Z lewej mocno odstaje, z prawej jest jakby lepiej, no i linia pod reflektorami. W sumie to ta niedoróbka dodaje całości realizmu - takie przydomowe eksperymenty:D Próbowałeś tamte drugie felgi? Ogólnie, to tak jak powiedziałeś - fajnie się wpasuję w poważniejsze tuningowane maszyny na półce. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 13 Maja 2012 Autor Share Napisano 13 Maja 2012 Dzieki panowie, nie wiem co chcecie od tych felg, mi sie podobają i wg mnie pasują. Jeśli chodzi o zderzak to fakt, odstaje z lewej no i to wyszło dopiero przy ostatecznym montażu, na próbach było ok. Lampki przednie oczywiście że modzone, standardowe były płaskie. A jesli chodzi o te drugie felgi to nie pasowały mocowaniem, musiałbym troche przerobić i bardziej by wystawały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komor Napisano 14 Maja 2012 Share Napisano 14 Maja 2012 Nie da rady założyć jakichś oponek z mniejszym profilem? Co do wad to na szybach z tyłu (siódme zdjęcie od góry) widać coś w rodzaju skórki pomarańczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi