7model Napisano 17 Maja 2012 Share Napisano 17 Maja 2012 Zapraszam na inboxa w/w modelu http://www.plastikowaflota.pl/inbox/tamiya/78018.html. Model nie młody ale mam sentyment dla modeli firmy Tamiya. Właśnie mam go w stoczni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 23 Maja 2012 Share Napisano 23 Maja 2012 Czesc Ziomek, masz zamiar zacząć relacje z budowy Missouri ja swojego musiałem spakować i zostawić na póżniej Pisze Ziomek bo jestem z Tomaszowa a w Łodzi mieszkam od paru lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7model Napisano 24 Maja 2012 Autor Share Napisano 24 Maja 2012 Witaj - to mieszkamy prawie przez płot . Jest już w zaawansowanej postaci, to raczej wątek nie miał by sensu. Będzie w galerii na mojej stronie. Wątek z budowy zamierzam założyć ale z budowy IJN AGANO. Właśnie gromadzę cały osprzęt do niego i po ukończeniu MISSOURII zaczynam budowę w/w jednostki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi