Praetorian Napisano 13 Lipca 2007 Share Napisano 13 Lipca 2007 Hej! Bardzo bym prosił o zapodanie jakiegoś linkacza, albo po prostu proste zobrazowanie wykonywania wraku samochodu krok po kroku. Chcę na dioramce zrobić płonący lub już zgaszony samochód po wypadku i pożarze. Mam nadzieję, że dacie mi jakieś wskazówki. Pozdrawiam, Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 15 Lipca 2007 Share Napisano 15 Lipca 2007 To musi być samochód. Bo do czołgu to może bym coś znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 15 Lipca 2007 Autor Share Napisano 15 Lipca 2007 Wow dobrze, że się ktoś zainteresował Może być cokolwiek... Chodzi o technikę wykonania. Póki co kolega podsunął mi pomysł na zadymianie samochodu... SUPER! Pokażę fotki jak tylko zrobię coś sensownego, bo na razie tylko testy były. Pozdrawiam, Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi