sushi79 Napisano 5 Czerwca 2012 Share Napisano 5 Czerwca 2012 Witam. To jest mój trzeci z modeli nadal dużo się jeesszzzcze uczę ale nie poddaje się.. [/url] created by picasa2html.com[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 5 Czerwca 2012 Share Napisano 5 Czerwca 2012 Cześćććć!. Kalki nawet ładnie położone, sam robiłeś czy były gotowe już? Yyy na tylnym zderzaku z lewej strony chyba trochę na kaste farba wkroczyła z linii podziału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 5 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2012 kalki już były to mój pierwszy model z liniami podziału wiec starałem się jak moglem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccsrally Napisano 5 Czerwca 2012 Share Napisano 5 Czerwca 2012 jak robisz linie podziału? jeśli malujesz model po nałożeniu kalek klarem to dopiero na klarze rób linie podziału. Później naddatek farby po liniach podziału możesz usunąć patyczkiem do uszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 5 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2012 robiłem tak...to pomalowaniu zrobiłem linie tamiya xf-1 ona jest taka ze po wyschnięciu nadmiar można łatwo usunąć wilgotnym wacikiem do uszu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 6 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2012 Paliwie czy moglibyście podsyłać mi jakiegoś linka gdzie mogę kupić zatrzaski na maske Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 7 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2012 troszeczkę aktualizacji... podwozie oraz sprężyny z tarczami ... [/url] created by picasa2html.com[/img] panowie mam taką małą prośbę czy możecie podesłać mi linka gdzie można kupić zapięcia do maski(fototrawione) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marsilias vibe Napisano 7 Czerwca 2012 Share Napisano 7 Czerwca 2012 Proszę http://www.ww-model.pl/index.php?p1681,aber-24006-spinki-do-maski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 8 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2012 to co udało mi się zrobić przed pierwszym gwizdkiem...nie za wiele ale zawsze coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 13 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2012 troszkę aktualizacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 13 Czerwca 2012 Share Napisano 13 Czerwca 2012 Jest klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccsrally Napisano 13 Czerwca 2012 Share Napisano 13 Czerwca 2012 Wnętrze klasa. Jedna rada podklej troszkę pasy żeby tak nie odstawały od foteli. W rzeczywistości pasy są dość miękkie i układają się na fotelach bardzo ładnie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 13 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2012 finał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marsilias vibe Napisano 15 Czerwca 2012 Share Napisano 15 Czerwca 2012 Te reflektory wyglądają jakoś zabawkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciol Napisano 15 Czerwca 2012 Share Napisano 15 Czerwca 2012 A mi się bardzo podobają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi