hadzi Napisano 14 Czerwca 2012 Share Napisano 14 Czerwca 2012 Trwalo dluzej niz planowalem, ale sa w koncu mam nadzieje lepsze fotki. Opis budowy oraz informacje historyczne ukaza sie w najblizszym - wakacyjnym numerze "Lotnictwa z szachownica" - zapraszam do lektury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 15 Czerwca 2012 Share Napisano 15 Czerwca 2012 Gratuluję miniaturki, bo to faktycznie maleństwo Kilka rzeczy nie do końca mnie się podobają, jak choćby nierówna granica kolorów, czy grube ścianki otworów "okiennych", ale brawa za sięgnięcie po kolejny niszowy model w polskich barwach. Mam również oba erwudziaki i zobaczymy jak sobie z nimi poradzę, bo rozmiary z lekka mnie przerażają. Czas na RWD 4 -To taki apel do MK. Ed: Zapomniałem spytać, w którym numerze będzie opis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 16 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2012 nobody is perfect. RWD-4 sie robi z tego co wiem. A opis bedzie w aktualnie skladanym numerze, mysle ze ukaze sie na przelomie czerwca i lipca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi