ariel007 Napisano 22 Lipca 2012 Share Napisano 22 Lipca 2012 Do Gunze C jest też specjalny Replenishing Agent for Mr. Color za gunze.pl "Preparat do regeneracji farb serii C (Mr.Color) Zawiera żywice, które nie są zawarte w rozcienczalnikach Mr.Color Thinner. Przywraca oryginalne właściwości przyschniętej lub całkowicie zaschniętej farby. Sposób stosowania: Doddać do słoiczka w ilości odpowiedniej do uzyskania pierwotnej konsystencji." tu przykładowy link http://www.gunze.pl/go/_info/?user_id=T-115&lang=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 22 Lipca 2012 Share Napisano 22 Lipca 2012 a widzisz-pewnie Twój link będzie dość przydatny ponieważ ja te farby o tórych pisałem wyżej dostałem dość niedawn z jednego z popularnych sklepów internetowych (doszły już zubożone) czyli musi to być dość charakterystyczne dla Gunze skoro wypuścili specjalny produkt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaił Napisano 23 Lipca 2012 Share Napisano 23 Lipca 2012 Dzięki za rady ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi