Darek_01 Napisano 21 Lipca 2007 Share Napisano 21 Lipca 2007 witajcie, To mój debiut tutaj. Nie mam dużego doświadczenia w modelarstwie ale ostatnio zrobiłem ponizszy model i chciałbym go poddać pod Wasz osąd. Co, a przede wszystkim jak, można było zrobić lepiej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samik Napisano 21 Lipca 2007 Share Napisano 21 Lipca 2007 A już myślałem, że jakiś "reportaż" z produkcji a tu już gotowy model. :( Gotowe wrzucaj do działu Galeria. Jak dla mnie to model jest ok. Czystko i bez przesadzania z zabrudzeniami. Czy zamierzasz zrobić z tego dioramkę? Obsługa też mile widziana oraz skrzyneczka z amunicją i jakieś puste łuski. Pozdrawiam Samik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek_01 Napisano 21 Lipca 2007 Autor Share Napisano 21 Lipca 2007 dzięki za odzew:) Niestety nie będzie z tego dioramy. jeszcze się dioramami nie zajmowałem. może kiedyś .... Czy moge prosić admina o przesuniecie wątku do galerii ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi