plastikk Napisano 17 Lipca 2012 Share Napisano 17 Lipca 2012 W Germańskim wdzianku,okolice Września'39. Dużo do roboty-zwłaszcza okolice układu jezdnego,gąsek. Sama jakość-tu już dało znać zmęczenie formy.Nadlewki i grubaśność elementów. Rewelacji nie ma - grunt że, odbiorca zadowolony. Tylne światło -doklejone w ostatniej chwili...to i czyste.Bom przegapił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 17 Lipca 2012 Share Napisano 17 Lipca 2012 Zauważyłem ostatnio, że jak model jest nie ciekawy, albo wytykane są błędy, autor odpisuje: "grunt, że klient zadowolony" albo "tak sobie życzył nabywca". Ciekawi mnie, czy coraz więcej jest sklejaczy komercyjnych, czy jest to jakiś sposób tłumaczenia słabości modelu. PlastikK, nie jest to bezpośrednio do Ciebie skierowane, po prostu w Twoim wątku w końcu podzieliłem się swoją refleksją. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi