Kosynier Napisano 17 Lipca 2012 Share Napisano 17 Lipca 2012 Co prawda ten pojazd ma galerię, teraz pracuję nad podstawką. Według planu to ma być skalista górska droga. Dla zróżnicowania terenu mam zamiar dodać troszkę kępek trawy. Wszelkie wskazówki i sugestie mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin93 Napisano 18 Lipca 2012 Share Napisano 18 Lipca 2012 Podoba mi się ! Jest ładnie wpasowany w otoczenie razem podstawką tworzy zgraną całość Dodaj wspomniane kępki trawy i może zrób jakąś imitacje kwiatków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 19 Lipca 2012 Autor Share Napisano 19 Lipca 2012 Podstawka praktycznie skończona, jeszcze wymalowanie boków podstawki i koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 26 Lipca 2012 Autor Share Napisano 26 Lipca 2012 Tak sobie patrzyłem na podstawkę i czułem jakiś niedosyt, czego efektem była zabawa olejami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 26 Lipca 2012 Share Napisano 26 Lipca 2012 Jak dla mnie wygląda świetnie trawka dodaje uroku całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi