Radziu83 Napisano 9 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2012 Dzięki za szybką odpowiedź, Twoje ramki wyglądają naprawdę dobrze. Ja nie mam podkładu techmodu, więc będę musiał użyć jakiś pozostałości ale coś się uzbiera. Też będę używał Gunze C ale z płynów mam tylko microscale set i sol, bezpiecznie jest użyć ich na owiewce? Po zakończeniu naklejania zabezpieczać to sidoluxem czy strach po szybie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 9 Sierpnia 2012 Share Napisano 9 Sierpnia 2012 Przypominam, że nie możesz psiknąć Sidoluxu z aero na oszklenie - matowieje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radziu83 Napisano 9 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2012 Przypominam, że nie możesz psiknąć Sidoluxu z aero na oszklenie - matowieje! Ok, czyli sidolux odpada. Owiewka już przyklejona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radziu83 Napisano 11 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2012 Owiewka obklejona, trochę pracy z tym było ale drugi raz zrobiłbym to dwa razy szybciej. Mam tylko obawy co do trwałości jako że nie mogę jej już zamoczyć w sido. Ogólnie prace mają się ku końcowi, pozostało tylko wkleić przygotowane już elementy podwozia. Myślę, że jutro dam radę skończyć i zaprezentować efekt końcowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radziu83 Napisano 12 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2012 Model zakończony Galeria: www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=64&t=34243 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi