Radziu83 Napisano 9 Sierpnia 2012 Autor Napisano 9 Sierpnia 2012 Dzięki za szybką odpowiedź, Twoje ramki wyglądają naprawdę dobrze. Ja nie mam podkładu techmodu, więc będę musiał użyć jakiś pozostałości ale coś się uzbiera. Też będę używał Gunze C ale z płynów mam tylko microscale set i sol, bezpiecznie jest użyć ich na owiewce? Po zakończeniu naklejania zabezpieczać to sidoluxem czy strach po szybie? Cytuj
jarek38 Napisano 9 Sierpnia 2012 Napisano 9 Sierpnia 2012 Przypominam, że nie możesz psiknąć Sidoluxu z aero na oszklenie - matowieje! Cytuj
Radziu83 Napisano 9 Sierpnia 2012 Autor Napisano 9 Sierpnia 2012 Przypominam, że nie możesz psiknąć Sidoluxu z aero na oszklenie - matowieje! Ok, czyli sidolux odpada. Owiewka już przyklejona. Cytuj
Radziu83 Napisano 11 Sierpnia 2012 Autor Napisano 11 Sierpnia 2012 Owiewka obklejona, trochę pracy z tym było ale drugi raz zrobiłbym to dwa razy szybciej. Mam tylko obawy co do trwałości jako że nie mogę jej już zamoczyć w sido. Ogólnie prace mają się ku końcowi, pozostało tylko wkleić przygotowane już elementy podwozia. Myślę, że jutro dam radę skończyć i zaprezentować efekt końcowy. Cytuj
Radziu83 Napisano 12 Sierpnia 2012 Autor Napisano 12 Sierpnia 2012 Model zakończony Galeria: www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=64&t=34243 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi