Abominus Napisano 29 Lipca 2012 Share Napisano 29 Lipca 2012 To mój ostatni z trzech starych modeli. Delikatnie poprawione linie podziału blach, sfotografowany na nowo. Miło wspominam prace nad nim, zresztą jak nad każdym modelem Zvezdy, przy których miałem przyjemność pracować. Prezentowany model to Ił-2M o numerze taktycznym "100" pilotowany przez Kpt. Wasilija Borysowicza Emelianenko z 7 Gwardyjskiego Lotniczego Pułku Szturmowego, 230 Szturmowa Dywizja Lotnicza , 1943 rok. Kpt. Emelianenko zaliczył 88 misji bojowych, zniszczył 23 samoloty wroga na ziemi oraz dziesiątki wrogich pojazdów. Udało mu się także w swej karierze "szturmowika" zestrzelić dwie wrogie maszyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 31 Lipca 2012 Share Napisano 31 Lipca 2012 Nutki się koledze za mało przekrzywiły Mogłeś też podrasować karabin strzelca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abominus Napisano 31 Lipca 2012 Autor Share Napisano 31 Lipca 2012 Mogłeś też podrasować karabin strzelca. Cóż mógłbyś mi doradzić jeśli chodzi o to podrasowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 1 Sierpnia 2012 Share Napisano 1 Sierpnia 2012 dużo cieńsze lufki niż te z modelu. Mogłeś podmienić zestawowe na igły albo jak ci się nie chciało to chociaż na plastikowy pręcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abominus Napisano 1 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2012 Ok dzięki za podpowiedź;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi